DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8079 0.19%
ALTIN 2.492,610,34
BITCOIN 21175524,32%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Gürkan paylaştı, Edirneli temizlik işçisi fenomen oldu
  • Haber Ondan
  • CHP’li Gürkan paylaştı, Edirneli temizlik işçisi fenomen oldu

CHP’li Gürkan paylaştı, Edirneli temizlik işçisi fenomen oldu

ABONE OL
Eylül 4, 2020 22:49
CHP’li Gürkan paylaştı, Edirneli temizlik işçisi fenomen oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yaklaşık 5 yıldır çalışan Cüneyt Fener, Gazimihal Mahallesi’nde bir çöp konteynerinin temizliği sırada kaydedilen video görüntüsünün CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından sosyal medyada paylaşılmasıyla adeta sosyal medya fenomeni oldu.

TEPKİSİNİ DOĞAÇLAMA ŞARKIYLA İFADE ETTİ

Belediye ekipleri ile birlikte çöp konteynerlerinin temizliğini gerçekleştiren Cüneyt Fener, mahalledeki bir konteynerin yanına bırakılan çöpleri görünce tepkisini doğaçlama söylediği şarkı ile dile getirdi. Temizlik kamyonu şoförü Hamdi Uysaler ise Fener’i cep telefonu ile videoya kaydetti.

Belediye Başkanı Gürkan’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

GÜRKAN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da videoyu sosyal medyada paylaştı. Gürkan’ın paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı. Fenomen olmasının ardından konuşan Fener, “Arkadaşımla beraber çöpleri toplarken kendi kendime beste yaptım. Şu an dinlemek isteseniz aklıma gelmez. O an şarkıyı doğaçlama söyledim. Sonra da çöpleri toplayıp, çöp arabasına attık” dedi.

Fener, “Edirne’de hemen hemen her mahallede bu durum ile karşılaşıyoruz. Halkımıza söyleyeceğim, çöplerimizi mutlaka çöp konteynerinin içine atalım, yerlere atmayalım. Görüntüler internette epey bir izlenmiş. Ama meşhur olmak bizim işimiz değil” ifadelerini kullandı.

“HALKIN BİZE YARDIMCI OLMASINI İSTİYORUZ”

Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde yaklaşık 10 yıldır temizlik kamyonu şoförlüğü yapan ve Fener’in video görüntülerini kaydeden Hamdi Uysaler ise vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Uysaler, “Sadece Edirne’de değil; tüm Türkiye’de çöplerin konteyner yerine hemen yanı başında yere atıldığını görüyoruz. Bizim ricamız; çöpleri, çöp bidonlarına atsınlar. Evlerini nasıl temiz tutuyorlarsa sokakları da temiz tutmamız gerekiyor. Çünkü son derece önemli olan pandemi sürecinden geçiyoruz. Bizim işimiz gereği bir sürü mikrop var. Halkın bize yardımcısı olmasını istiyoruz” diye konuştu.

İLGİLİ HABERİşsiz sanat tarihçisi artık fenomen olduİşsiz sanat tarihçisi artık fenomen oldu İLGİLİ HABERSosyal medya fenomeni Münhan Çınar corona virüsü döneminde dikkat çekmeyi başardıSosyal medya fenomeni Münhan Çınar corona virüsü döneminde dikkat çekmeyi başardı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.