DOLAR 32,3830 0.19%
EURO 35,0919 -0.01%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2280199-0,22%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den ‘Işıklar yanıyor’ açıklaması: Demokrasiye bir katkısı yok
  • Haber Ondan
  • CHP’den ‘Işıklar yanıyor’ açıklaması: Demokrasiye bir katkısı yok

CHP’den ‘Işıklar yanıyor’ açıklaması: Demokrasiye bir katkısı yok

ABONE OL
Ekim 14, 2020 13:15
CHP’den ‘Işıklar yanıyor’ açıklaması: Demokrasiye bir katkısı yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Anayasa Mahkemesi Üyesi Engin Yıldırım’ın “Işıklar yanıyor” paylaşımıyla ilgili bir açıklama yapan Özel, şunları söyledi:

– Hakimler ve savcılar kararlarıyla anılmalı. Siyasi çağrışımlara neden olabilecek bu tip spekülasyonlara neden olabilecek işler görevdeki hakimlerin savcıların işi değildir.

BİRİ DIŞINDA HEPSİ AKP DÖNEMİNDE ATANDI

– Bu tweet’in; tweet’i atana, bulunduğu kuruma, demokrasiye bir katkısı yoktur. Şu anda Anayasa Mahkemesi üyelerinin biri dışında hepsi AKP döneminde atanmıştır.

– Paylaşımı yapan Engin Yıldırım, AKP döneminde YÖK kontenjanından gelmiştir. “Işıkları yanıyor” paylaşımına İçişleri Bakanlığı benzer bir cevap veriyorsa; AKP’nin 18 yılda ülkeyi getirdiği durum ortadadır.

İlginizi ÇekebilirSon dakika... Erdoğan'dan Anayasa Mahkemesi açıklamasıSon dakika… Erdoğan’dan Anayasa Mahkemesi açıklaması İlginizi ÇekebilirAYM'den 'Işıklar yanıyor' açıklamasıAYM’den ‘Işıklar yanıyor’ açıklaması İlginizi ÇekebilirÖnce AYM üyesi sonra İçişleri Bakanlığı... Işık düellosuÖnce AYM üyesi sonra İçişleri Bakanlığı… Işık düellosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.