DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074648-2,72%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çatıya çıkan esnaf isyan etti: 70 personelim var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç
  • Haber Ondan
  • Çatıya çıkan esnaf isyan etti: 70 personelim var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç

Çatıya çıkan esnaf isyan etti: 70 personelim var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç

ABONE OL
Aralık 5, 2020 00:00
Çatıya çıkan esnaf isyan etti: 70 personelim var, hepsinin evde çoluk çocuğu aç
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salgın sürecinde mekanı kapanan ya da işleri neredeyse sıfıra düşen esnaf oldukça zor günler geçiriyor. İstanbul Ataşehir’de 70 kişinin çalıştığı bir kafenin sahibi de iş yerinde çalışan personelinin çalışmak zorunda olduğunu ve çocuklarının evde aç beklediğini söyleyerek tepkisini dile getirdi.

Kafenin çatısındaki tabelayı parçaladıktan sonra görüntüyü çeken kişiye seslenen işletmeci şöyle konuştu:

* Arkadaşlar, biz evet hata yapıyoruz. Biz alkollü mekan değiliz, biz sadece çay satıyoruz. Bunun için bu şekilde yargılanmamak gerekiyor. Burada 70 personel var. Hepsinin evde çoluk çocuğu aç. Bunlar mecburlar çalışmaya.

* O zaman bize ekmek verin kardeşim. Personelime ekmek verin. Bir genelge de mal sahipleri için çıkarın, bir genelge de SGK primleri için, bir genelge de vergi için çıkarın.

İlginizi ÇekebilirEsnafın hali: Salgından önce 20 çalışan vardı, şimdi tekimEsnafın hali: Salgından önce 20 çalışan vardı, şimdi tekim İlginizi ÇekebilirMahalle esnafına destek teklifi AKP ve MHP tarafından reddedildiMahalle esnafına destek teklifi AKP ve MHP tarafından reddedildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.