DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20903961,29%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Caner Erkin imzalamaya hazır!

Caner Erkin imzalamaya hazır!

ABONE OL
Aralık 28, 2022 12:44
Caner Erkin imzalamaya hazır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Ligi deviyle imzalandı! Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin’in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli oyuncunun Süper Ligi devinden gelen teklife “evet” dediği ve teknik direktörle yaptığı görüşmede Caner Erkin için prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin’in yeni istasyonu merak edilirken sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

İstanbul’da devam edecek Tecrübeli oyuncu kariyerine İstanbul’da devam etmeye hazırlanıyor. Caner Erkin kendisiyle ilgilenen kulüp yöneticileriyle görüştüğü ve prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi. Detaylar burada… 1.5 sezonluk macera bitiyor Caner Erkin, Fatih Karagümlük yolculuğuna çıkmak için 6 Eylül 2021’de Fenerbahçe’den ayrıldı. Fenerbahçe’den o dönem yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Caner Erkin, Süper Ligi ekiplerinden Vavakars Fatih totobo Karagümrük’e transfer oldu ve Fenerbahçe formasıyla şampiyonluklar ve kupalar kazanan Caner Erkin ‘e teşekkür etmek istiyor.

Taraftarlarımızdan şimdiye kadarki sıkı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı ‘Firecracker’. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz Başarılar”. Karagümrük de açıkladı Aynı dakikalarda Fatih Karagümrük, Twitter hesabından transferi resmen duyurdu. 1.5 sezon sonra yollar ayrıldı Yaklaşık 1.5 sezonluk maceranın totobo kayıt ardından Fatih Karagümrük, Caner Erkin ile 4 Aralık 2022’de yollarını ayıracağını şu şekilde duyurdu: “Karşılıklı mutabakat ile futbolcumuz Caner Erkin ile yollarımızı ayırdık.

Caner Erkin’e kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” İlk sezonda 1 gol 4 asist 2021-22 sezonunda Caner Erkin ve Fatih Karagümrük toplam 31 kez forma giydi, 1 gol attı ve 4 asist yaptı. Tecrübeli totobo giriş oyuncu; 5 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.  Bu sezon asist kralı Caner Erkin!  2022-23 sezonuna hücumda çok etkili başlıyor. 34 yaşındaki oyuncu, Süper Lig’de çıktığı 12 maçta 6 asistle bu maçta ligde ön sıralarda yer alıyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.