DOLAR 32,5737 0.14%
EURO 35,0352 -0.04%
ALTIN 2.437,230,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltı sayısı 22 oldu
  • Haber Ondan
  • Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltı sayısı 22 oldu

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltı sayısı 22 oldu

ABONE OL
Ocak 6, 2021 02:23
Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eylemlerde gözaltı sayısı 22 oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş‘ta bulunan Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Ana Giriş Kapısı önünde düzenlenen “Kayyum rektör istemiyoruz” eylemleriyle ilgili Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah operasyon düzenledi.

Sabah saatlerinde 13 ilçede 24 adreste düzenlenen operasyonda, “2911 Sayılı Kanuna Muhalefet” ve “Görevli Memura Mukavemet” suçları kapsamıda haklarında yakalama kararı çıkarılan 28 şüpheliden 22’si yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda örgütsel doküman ve dijital materyaller ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden 2’sinin Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olduğu belirtildi. Dört şüphelinin “Terör Örgütü Propagandası Yapma” ve bir şahsın “Terör Örgütüne Üye Olma” konusundan terör örgütü DHKP/C’den suç kaydı bulunduğu dile getirildi. Kimlikleri tespit edilen diğer şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi.

İlginizi ÇekebilirYÖK'ten Boğaziçi Üniversitesi ve Melih Bulu açıklamasıYÖK’ten Boğaziçi Üniversitesi ve Melih Bulu açıklaması İlginizi ÇekebilirÖğrencilere Boğaziçi gözaltısıÖğrencilere Boğaziçi gözaltısı İlginizi ÇekebilirBoğaziçi Üniversitesi ayakta! ‘Kapıya kelepçe' ile biten süreç nasıl başladı?Boğaziçi Üniversitesi ayakta! ‘Kapıya kelepçe’ ile biten süreç nasıl başladı?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.