DOLAR 32,5580 0.12%
EURO 34,9226 0.69%
ALTIN 2.430,60-0,08
BITCOIN 21668400,28%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum D Plaj Residans’ın iletişim Çalışmaları Ajanda PR’da
  • Haber Ondan
  • Yaşam
  • Bodrum D Plaj Residans’ın iletişim Çalışmaları Ajanda PR’da

Bodrum D Plaj Residans’ın iletişim Çalışmaları Ajanda PR’da

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’na imzasını atan, modern döşenmiş şık daireleri, geniş kum plajı, tesis içi hizmetleriyle evinizin konforunda bir tatil imkanı sunan D Plaj Residans; markasının iletişim çalışmalarını Ajanda PR’a emanet etti. Villa Azur Beach & Restaurant’ın yanı sıra ünlü şef Özlem Mekik’e ait Türkiye’nin ilk yeni nesil fasıl eğlence merkezi olan Ziyade Fasıl ve Türk ve İspanyol lezzetlerini harmanlayan Şef Mutfağı La Rica markalarını da bünyesine ekleyen D-Plaj, sezona yeniliklerle giriyor.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 10:20
Bodrum D Plaj Residans’ın iletişim Çalışmaları Ajanda PR’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından Ajanda PR müşterileri arasına turizm sektörünün önemli markalarından olan D Plaj Residans’ı da ekledi. Bünyesinde dünyaca ünlü Villa Azur Beach Club & Restaurant’ın yanı sıra ünlü şef Özlem Mekik imzalı La Rica ve Ziyade Fasıl lezzet/ eğlence adresleri ile hamam, spa, sauna, buhar odası, çocuk kulübü, ısıtmalı havuz, kuaför, fitness salonu bulunduran D Plaj Residans kompleksinin tüm iletişim ve etkinlik çalışmalarını Ajanda PR yürütecek.

Yalıkavak’ın en popüler koyu Tilkicik’te yer alan ve Bodrum’un cazibe merkezi Yalıkavak Marina’ya sadece 3 km uzaklıkta 38 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireleriyle hizmet veren D Plaj Residans ile el sıkışan Ajanda PR, markaya kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik iletişimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet verecek.

Ajanda PR’ın referans müşterileri arasında; Aston Martin Turkey, Acme Holding, Armis Yatak, Artemis Halı, Etrofil İplik, Kalamış Yapı, D Plaj Residences, Lazzoni Hotel, Lazzoni Mobilya, Kıbrıs Grand Pasha Hotel, Kıbrıs Lefkoşa Pasha Otel, Pasha International Group, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel, Karınca Ev Gereçleri, Bambum, Taşev, Bodrum Mutfak Mobilya, Zbarz sağlıklı atıştırmalıklar, Deliberti, Superglamourous Turkey gibi sektöründe öncü markalar ile kişisel iletişim danışmanlığında Mesut Yar,  Erkan Meriç, Barış Muslu ve Zeynep Tarhan Muslu gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.