DOLAR 32,5890 0.34%
EURO 34,7987 0.16%
ALTIN 2.496,960,52
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bir gazeteci daha corona virüsünden öldü 
  • Haber Ondan
  • Bir gazeteci daha corona virüsünden öldü 

Bir gazeteci daha corona virüsünden öldü 

ABONE OL
Mayıs 6, 2021 05:23
Bir gazeteci daha corona virüsünden öldü 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü testi pozitif çıkan Atakent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burhan Kazmalı, tedavi gördüğü Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

VALİ EROL BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ 

Yalova Valisi Muammer Erol, gazeteci Kazmalı’nın vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımlayarak, “Basın mensubu; Burhan Kazmalı korona hastalığına yenik düşerek Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim” ifadelerine yer verdi.

BİRÇOK GAZETE DE GÖREV YAPTI 

Burhan Kazmalı, Yalova’da geçmişte birçok yerel gazetede görev yapmamın yanı sıra Anadolu Ajansı, Sabah ve Haber Türk gazeteleri temsilciliği görevlerinden bulunmuştu.

İlginizi ÇekebilirSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 5 Mayıs tablosuSağlık Bakanlığı güncel corona virüsü verilerini açıkladı! İşte 5 Mayıs tablosuİlginizi ÇekebilirCorona'ya bir de kene kabusu eklendiCorona’ya bir de kene kabusu eklendi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.