DOLAR 32,4726 0.06%
EURO 34,8525 0.35%
ALTIN 2.477,690,65
BITCOIN 2009085-3,66%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayramın son gününde Kocaeli geçişinde yoğunluk!
  • Haber Ondan
  • Bayramın son gününde Kocaeli geçişinde yoğunluk!

Bayramın son gününde Kocaeli geçişinde yoğunluk!

ABONE OL
Ağustos 3, 2020 21:10
Bayramın son gününde Kocaeli geçişinde yoğunluk!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban Bayramı tatillerini memleketlerinde geçirenlerin dönüş yolunda oluşturduğu trafik yoğunluğu devam ediyor. Tatilcileri taşıyan araçların Kocaeli TEM Otoyolu’nda oluşturduğu yoğunluk gece saatlerine rağmen etkisini sürdürüyor.

Anadolu’dan İstanbul yönüne dönüşe geçen tatilcileri taşıyan araçlar, gece saatlerinde TEM Otoyolu İzmit kesiminde trafiği zaman zaman durma noktasına getirdi. İzmit Bekirdere Viyadükleri mevkiinde İstanbul yönüne seyir halinde olan araçlar sıkışan trafikte ilerlemekte güçlük çekiyor.

FOTO: İHA

43 İLİN GEÇİŞ NOKTASINDA TRAFİK YOĞUNLUĞU

Ulaşımda 43 ilin bağlantı noktası olan ve ‘kilit kavşak’ olarak nitelendirilen Kırıkkale’de de dönüşlerin başlamasının ardından uzun araç kuyrukları oluştu. Saat 18.00 itibarıyla araç yoğunluğunda artış yaşanırken trafik ekipleri de sıkışan trafiği rahatlatmak için çaba sarf etti.

FOTO: İHA

ÇAMLICA GİŞELERİNDE POLİS DENETİMİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Çamlıca Gişeleri’nde denetim gerçekleştirdi. Polis helikopterinin de katıldığı denetimlerde, araçlardaki çocuklara da kurallara uymadıkları takdirde ailelerini uyarmaları için düdük hediye edildi. Öte yandan ekipler, düdüğün yanı sıra trafik kurallarının yazılı olduğu broşürleri de çocuklara ve sürücülere dağıttı.

FOTO: DHA

YOLLAR ACİL KOORDİNASYON MERKEZİ’NDEN TAKİP EDİLİYOR

Türkiye genelinde oluşan Bayram dönüşü trafik yoğunluğu Karayolları Genel Müdürlüğü’nde Bulunan Acil Koordinasyon Merkezi’nden takip ediliyor. Koordinasyon Merkezi’nde canlı olarak Türkiye’nin 4 bir yanından trafik yoğunluğu izleniyor. Bayram dönüşü karayollarında oluşan kaza ve acil durumlara anında müdahale ediliyor.

Bayram trafiği hakkında değerlendirmelerde bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şube Müdürü Celal Koruç, şu ifadeleri kullandı:

* Yaklaşık 68 bin kilometre yol ağımız var. 17 tane bölge Müdürlüğümüz 119 şube şefliğimiz yurt içinde her tarafa yayılmış durumdayız. Herhangi bir trafik kazası ve acil durumda ekiplerimiz gidip acil müdahalelerini gerçekleştiriyorlar.

* Ankara, İstanbul ve İzmir gibi Büyükşehirlerimiz de yaşayan insanlarımız bayramda Anadolu’ya bayram dönüşü kendi yaşadıkları memlekete dönüşlerinde çok yoğun trafik yaşanıyor.

* Vatandaşlarımız eskise nazaren daha bilinçli tatilin son gününe seyahatlerini bırakmıyor. Vatandaşlar yola çıktıkları zaman kesinlikle takip mesafesini korusunlar. İHA-DHA

Yandex.HaritalarKocaeli — Yandex.Haritalar

 

İLGİLİ HABERBilim Kurulu üyesi: Vakalarda patlama olabilir! Yasaklar gelebilirBilim Kurulu üyesi: Vakalarda patlama olabilir! Yasaklar gelebilir

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.