DOLAR 32,4958 0.25%
EURO 34,6184 0.34%
ALTIN 2.481,90-0,04
BITCOIN %
İstanbul
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Balıkesir Valiliği’nin corona virüsü yasağını AKP deldi!
  • Haber Ondan
  • Balıkesir Valiliği’nin corona virüsü yasağını AKP deldi!

Balıkesir Valiliği’nin corona virüsü yasağını AKP deldi!

ABONE OL
Ağustos 20, 2020 09:56
Balıkesir Valiliği’nin corona virüsü yasağını AKP deldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Balıkesir Valiliği Hıfzıssıhha Kurulu, geçtiğimiz günlerde ilçede vaka sayılarının artması üzerine corona virüsü ile mücadele kapsamında bir dizi önlemler aldı. O önlemlerden biri de taziye ziyaretlerinin yasaklanması oldu. Valilik konuya ilişkin, “Toplu taziye yapılmayacak, taziye evi, taziye çadırı gibi uygulamalara gidilmeyecektir” açıklamasında bulundu.

TAZİYEYE GİTTİ

AKP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanı Nurten Arslan ise valiliğin kararına uymadı. Geçtiğimiz dönem AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Mine Ezinç Kurnuç’a taziye ziyaretinde bulunan Arslan, ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Arslan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Balıkesir AKP İl Başkanlığı, Sosyal Politikalar Birimi olarak haftalık toplantımızı yaptıktan sonra önceki dönem il yönetimden Mine Ezinç Kurnuç arkadaşımızın eşinin vefatı nedeniyle başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Allah rahmet eylesin.

MASKE DE YOK

Öte yandan söz konusu ziyarette yetkililerin sıklıkla vurguladığı maske kuralına uyulmadığı görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.