DOLAR 32,3375 0.24%
EURO 35,1406 -0.01%
ALTIN 2.302,301,10
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Soylu: Türkiye içerisinde sayı 320 teröriste indi
  • Haber Ondan
  • Bakan Soylu: Türkiye içerisinde sayı 320 teröriste indi

Bakan Soylu: Türkiye içerisinde sayı 320 teröriste indi

ABONE OL
Aralık 13, 2020 00:35
Bakan Soylu: Türkiye içerisinde sayı 320 teröriste indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığın 2021 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu sunuşunda konuştu.

Soylu, şunları söyledi:

* Örgüte istihbarat sağlayan, belediye kepçesiyle çukur, barikat kazan, belediye aracıyla terörist cenazesi kaldıran, bombalı eylem yaptıran, teröristin adını cadde ve sokaklara veren, belediye binasında roketatar ve silah depolayan, arka odadaki Kandil’in müfettişinden talimat alan adamlara, elinde silah yok ve mağarada yaşamıyor diye göz yummuyoruz.

* Teröriste terörist diyoruz, destekçisine de terörist diyoruz; ihbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına terörist diyoruz; İmralı’daki devrik terörist başına terörist diyoruz. Koltuğu için birbirini yiyen Edirne’deki Demirtaş’a da, Karayılan’a da, tecavüzcü Biçirpinin Duran Kalkan’a da terörist diyoruz.

* Bizim yaptığımız sadece terörle mücadele değildir, bu aslında emperyalizmin bütün kollarıyla mücadeledir. Bu bir kalkınma mücadelesidir.

* Örgüte katılım 2014 yılında 5 bin 558 iken, Allah’a şükür bugün 52’ye indi. Allah’ın izni ile başardık başarıyoruz. Türkiye içerisinde sayı 320 teröriste indi.

İlginizi ÇekebilirSağlık Bakanı Koca kit iddialarını yanıtladıSağlık Bakanı Koca kit iddialarını yanıtladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.