DOLAR 32,4836 0.1%
EURO 34,8864 0.36%
ALTIN 2.479,370,71
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Soylu: Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun, çukur Barış Atay
  • Haber Ondan
  • Bakan Soylu: Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun, çukur Barış Atay

Bakan Soylu: Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun, çukur Barış Atay

ABONE OL
Nisan 24, 2021 16:06
Bakan Soylu: Sataşıyorsun sonra ağlıyorsun, çukur Barış Atay
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay’a sert tepki gösterdi.

Soylu, Barış Atay’ın hesabını etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

* Çirkin yüzün, dilin 21 yaşında ailesinden aldığı üniversite harçlığı hariç işi-geliri olmayan müzikle uğraşan gence dadandı.

* Alçakça iftira ettiğin gibi arabası da yok sadece video çekiminde kullanmış başka gençlerin yapabileceği gibi sataşıyorsun sonra ağlıyorsun. Çukur Barış Atay.

BARIŞ ATAY’DAN SOYLU’YA YANIT

Soylu’nun paylaşımına yanıt veren Barış Atay, şunları belirtti:

* Yok bakan efendi. Muhattap sensin. Arabayı öğrenene kadar, odana girip fotoğraf çektirenleri öğrenseydin belki ‘tanımadığın’ her suçluyla anınız olmazdı.

* Ayrıca, naparsın, tekrar mı saldırtırsın, hesap mı sorarsın? ‘Sormazsan namert olduğunu söylediğin’ hesaba benzemesin.

İlginizi ÇekebilirBakan Süleyman Soylu: Afet ve acil durum toplanma alanları sayısı 5 bin 600'e çıkarılmıştırBakan Süleyman Soylu: Afet ve acil durum toplanma alanları sayısı 5 bin 600’e çıkarılmıştırİlginizi ÇekebilirBakan Soylu'dan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklamaBakan Soylu’dan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.