DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20585701,62%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Koca, video yayınlayıp uyardı: Uzak durun
  • Haber Ondan
  • Bakan Koca, video yayınlayıp uyardı: Uzak durun

Bakan Koca, video yayınlayıp uyardı: Uzak durun

ABONE OL
Aralık 7, 2020 00:10
Bakan Koca, video yayınlayıp uyardı: Uzak durun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanlığı, yayınladığı kamu spotunda yoğun bakım görüntüleriyle corona virüsü salgınına karşı uyarılarda bulundu.

Kamu spotunda bir yoğun bakım hastasının, “O izdihama niye karıştım ki? Üç kuruşluk parfüm indirimi bana ne kadar pahalıya patladı. Koku bile alamıyorum şimdi. Üstelik eşime, canım yavruma da bulaştırmış olabilirim. Nasıl bakarım yüzlerine?” sözlerine yer verildi.

“Bugün eski normallerimize mesafe koymazsak, yarın sevdiklerimizle aramıza hiç kapanmayacak mesafeler girebilir” denilerek, maske, mesafe ve temizlik uyarısı yapıldı. “Sosyalleşmeye değil, kendimizi korumaya odaklanalım. Kalabalık, kapalı ve havalandırması yetersiz ortamlardan uzak duralım” ifadelerine yer verildi.

BAKAN KOCA DA UYARDI

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise şu ifadeleri kullandı;

“Sosyalleşmeye değil, kendimizi korumaya odaklanalım. Kalabalık, kapalı ve havalandırması yetersiz ortamlardan uzak duralım.”

İlginizi ÇekebilirSon dakika... Güncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 6 Aralık corona tablosuSon dakika… Güncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 6 Aralık corona tablosu İlginizi ÇekebilirSon dakika... Bakan Koca'dan İstanbul'daki vaka sayılarıyla ilgili açıklamaSon dakika… Bakan Koca’dan İstanbul’daki vaka sayılarıyla ilgili açıklama

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.