DOLAR 32,3310 0.24%
EURO 35,0949 -0.12%
ALTIN 2.298,420,93
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Koca: Siyasi parti genel başkanlarını davet ettim
  • Haber Ondan
  • Bakan Koca: Siyasi parti genel başkanlarını davet ettim

Bakan Koca: Siyasi parti genel başkanlarını davet ettim

ABONE OL
Ocak 15, 2021 03:10
Bakan Koca: Siyasi parti genel başkanlarını davet ettim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

* Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum.

ERDOĞAN: AŞIYA TEŞVİK EDERLERSE ÇOK İSABETLİ OLUR

Ankara Şehir Hastanesi’ne giderek CoronaVac aşısı olan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Benim şöyle bir istirhamım var, tüm başta siyasi liderler olmak üzere, tüm milletvekillerimiz olmak üzere, lider kadrolar olmak üzere bu kampanyayı güçlü kılma noktasında onların da belirlenmiş aşılanma noktalarında, bu aşıya teşvik ederlerse çok çok isabetli olacağına inanıyorum” ifadesini kullanmıştı.

İlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsü aşısı olduCumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsü aşısı olduİlginizi ÇekebilirErdoğan'ın aşı fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdıErdoğan’ın aşı fotoğrafı sosyal medyayı karıştırdıİlginizi ÇekebilirTTB açıkladı! İşte corona aşılarının güvenirlik ve etkinlik oranlarıTTB açıkladı! İşte corona aşılarının güvenirlik ve etkinlik oranları

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.