DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8180 0.19%
ALTIN 2.507,440,94
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Akar açıkladı: 31 terörist etkisiz hale getirildi
  • Haber Ondan
  • Bakan Akar açıkladı: 31 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Akar açıkladı: 31 terörist etkisiz hale getirildi

ABONE OL
Nisan 26, 2021 04:20
Bakan Akar açıkladı: 31 terörist etkisiz hale getirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TSK tarafından cuma saat 17.40’ta Irak’ın kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik ‘Pençe-Şimşek’ ve ‘Pençe Yıldırım’ operasyonları başlatıldı.

Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerine yönelik icra edilen operasyonda, belirlenen PKK hedefleri savaş uçakları tarafından vuruldu.

TSK’ya ait yerli İHA ve SİHA’ların da kullanıldığı operasyonda PKK’lı teröristlerin yuvalandığı sığınak ve barınaklar imha edildi.

Operasyondaki son gelişmeyi ise Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar duyurdu. Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 31 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İlginizi ÇekebilirMetina'ya kara harekatı başladı: Komandolar bölgeye indirildiMetina’ya kara harekatı başladı: Komandolar bölgeye indirildiİlginizi ÇekebilirBakan Akar, Pençe- Yıldırım Operasyonu'nun harekat merkezini ziyaret ettiBakan Akar, Pençe- Yıldırım Operasyonu’nun harekat merkezini ziyaret etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.