DOLAR 32,8922 0.68%
EURO 35,4478 0.5%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20392511,18%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Atatürk’e hakaret eden imama en güzel yanıt Bilecik’ten
  • Haber Ondan
  • Atatürk’e hakaret eden imama en güzel yanıt Bilecik’ten

Atatürk’e hakaret eden imama en güzel yanıt Bilecik’ten

ABONE OL
Mayıs 31, 2021 17:59
Atatürk’e hakaret eden imama en güzel yanıt Bilecik’ten
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayasofya Camisi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programda Atatürk’e ‘zalim ve kafir’ diye lanet okuyan imam Mustafa Demirkan’a tepki amacıyla CHP’li Bilecik Belediyesi tarafından, Bilecik’te cadde ve sokaklarda birçok binaya Atatürk ve Türk bayrakları asıldı.

Bilecik Belediyesi, cadde ve sokaklarla birlikte birçok binaya Atatürk ve Türk bayrakları astı. CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin, sosyal medya hesabından da imam Mustafa Demirkan’a tepki gösterdi.

“BU ZİHNİYETTE OLANLARI KINIYORUZ”

Başkan Şahin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

* Ayasofya Camii’nde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programda Atatürk’e hakaret içerikli konuşma yapan İmam Mustafa Demirkıran ve bu zihniyette olanları kınıyoruz.

* Zalimle savaşan ve işgal ordularını memleketten kovan Mustafa Kemal Atatürk’e bu sıfatlarla saldırmak, gaflet, dâlâlet ve hâttâ hıyanettir.

* Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ilkelerinin bekçileri olmaya devam edeceğiz. Hiçbir güç, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini ortadan kaldıramayacaktır.

* Yapılan bu çirkin davranışın karşısındayız ve şehrimizin dört bir yanını Atatürk ve Türk bayrakları ile donatıyoruz.

İlginizi ÇekebilirErdoğan'ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk'e lanet okunduErdoğan’ın katıldığı Ayasofya töreninde bir kez daha Atatürk’e lanet okunduİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Kimlerin damarlarında kafir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam'dan beri çok iyi bilirizKılıçdaroğlu: Kimlerin damarlarında kafir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam’dan beri çok iyi biliriz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.