DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anne ve iki çocuğu corona virüsünden yaşamını yitirdi
  • Haber Ondan
  • Anne ve iki çocuğu corona virüsünden yaşamını yitirdi

Anne ve iki çocuğu corona virüsünden yaşamını yitirdi

ABONE OL
Kasım 23, 2020 23:13
Anne ve iki çocuğu corona virüsünden yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarsus’ta corona virüsü salgını nedeniyle aynı aileden üç kişi bir haftada yaşamını yitirdi. İlçede yaşayan iş insanı Murat Karabulut, 14 Kasım günü rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı. Corona virüsü testi pozitif çıkan Karabulut, Tarsus Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı. Durumu daha da ağırlaşan Karabulut, hayatını kaybetti.

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan anne Fadime Karabulut da birkaç gün sonra corona virüsü semptomları gösterince hastaneye kaldırıldı. Corona virüsü testi pozitif çıkan anne Karabulut da yaşamını yitirdi.

İki kişinin corona nedeniyle hayatını kaybettiği ailede bir üzücü haber de abla Selda Karabulut’tan geldi. İlçedeki Sivaslılar Derneği’nde yöneticilik yapan Karabulut, rahatsızlanınca Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Burada corona virüsü testi pozitif çıkan abla Karabulut, tedaviye alındığı yoğun bakım servisinde vefat etti. Seda Karabulut da annesi ve erkek kardeşiyle aynı mezarlığa defnedildi. DHA

İlginizi ÇekebilirGüncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 23 Kasım tablosuGüncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 23 Kasım tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.