DOLAR 32,3259 0.22%
EURO 35,1233 -0.04%
ALTIN 2.302,901,13
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Altındağ’da tehlikeli gerginlik! Valilikten açıklama geldi
  • Haber Ondan
  • Altındağ’da tehlikeli gerginlik! Valilikten açıklama geldi

Altındağ’da tehlikeli gerginlik! Valilikten açıklama geldi

ABONE OL
Ağustos 12, 2021 07:07
Altındağ’da tehlikeli gerginlik! Valilikten açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi’nde bulunan bir parkta dün gece iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen gerilimde bıçakla yaralanan Emirhan Yalçın (18) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi sonrası mahallede hareketli dakikalar yaşandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Yaşanan gerginliğin ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edildi. Konuyla ilgili Ankara Valiliği’nden de açıklama geldi.

Olayların son bulduğu belirtilen açıklamada, “Altındağ ilçemizde bu akşam meydana gelen bir takım gösteri ve olaylar vatandaşlarımızın soğukkanlılığı ve emniyet güçlerimizin yoğun çalışmaları sonucu an itibariyle sona ermiştir. Halkımızın provakatif haber ve paylaşımlara itibar etmemeleri önemle rica olunur” denildi.

Altındağ olayından sonra Mansur Yavaş'tan 'acil eylem planı' çağrısı İlginizi Çekebilir Altındağ olayından sonra Mansur Yavaş'tan 'acil eylem planı' çağrısı Altındağ olayında bıçaklananlardan biri öldü İlginizi Çekebilir Altındağ olayında bıçaklananlardan biri öldü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.