DOLAR 32,3994 0.14%
EURO 35,4471 0.06%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Almanya’da oyunculuk eğitimini tamamladı şimdi sıra Türk dizilerinde
  • Haber Ondan
  • Gündem
  • Almanya’da oyunculuk eğitimini tamamladı şimdi sıra Türk dizilerinde

Almanya’da oyunculuk eğitimini tamamladı şimdi sıra Türk dizilerinde

ABONE OL
Ağustos 26, 2021 15:00
Almanya’da oyunculuk eğitimini tamamladı şimdi sıra Türk dizilerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Ulusoy, Almanya’da aldığı oyunculuk eğitimini tamamladı. Türkiye’ye dönen genç yetenek, yakında sürpriz bir projeyle seyirci karşısına çıkacak.

Küçük yaşlardan bu yana oyunculuğa ilgi duyan İbrahim Ulusoy, hayaline giden yolda ilk adımı attı. Yaşamını sürdürdüğü Almanya’da oyunculuk okuyan genç yetenek, eğitimini tamamladı ve hayalini kendi memleketinde gerçekleştirmek üzere Türkiye’ye döndü.

“ÇOK HEYECANLIYIM”

Türk dizilerinin başta Almanya olmak üzere dünyanın dört bir yanında ilgiyle izlendiğini söyleyen İbrahim Ulusoy, yakında sürpriz bir dizinin kadrosuna dahil olacağını açıkladı: “Çok küçük yaşlardan beri hayalim oyunculuk yapmak. Her alanda olduğu gibi oyunculukta da eğitimin şart olduğunu düşünüyorum. Bir süredir Almanya’da bu alanda eğitim alıyordum. Eğitimlerimi tamamladım, şimdi hazırım. Yakında beni sürpriz bir projede izleyeceksiniz ve bunun için çok heyecanlıyım.”

https://www.instagram.com/_ibrahimulusoy_/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.