DOLAR 32,5082 0.04%
EURO 34,8289 0.11%
ALTIN 2.472,450,43
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu
  • Haber Ondan
  • AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu

AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu

ABONE OL
Ocak 18, 2021 15:29
AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Aydın 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Aydın Milletvekili ve AKP MKYK üyesi Metin Yavuz, Türkiye’de ve dünyada yaşanan felaketleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine bağladı. İsim vermeden Ekrem İmamoğlu’nu işaret etti.

HER ŞEY “MARTIN SONU BAHARDIR” İLE BAŞLADI

Atatürk Spor Salonunda ki kongrede konuşan Yavuz, “Geçenlerde lüzumsuz biri çıktı “Martın sonu bahardır” dedi. O günden sonra Türkiye’nin ve dünyanın başına gelmeyen kalmadı. Öylesine sıkıntılı ve zor bir süreç yaşadık ki, daha önce yapılan projeler olmasaydı koca İstanbul susuz kalacaktı. Covid-19 salgınıyla birlikte eğitimden ticarete, devletten özel sektöre, sanayiden sağlık hizmetine kadar her şey köklü bir değişim içine girdi” diyerek 2020 yılının insanlık tarihinin unutamadığı bir yıl olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilirİmamoğlu açıkladı! İstanbul'da 50 deniz taksi hizmet verecekİmamoğlu açıkladı! İstanbul’da 50 deniz taksi hizmet verecekİlginizi Çekebilirİmamoğlu, Nazım Hikmet'in şiirini okuduİmamoğlu, Nazım Hikmet’in şiirini okuduİlginizi ÇekebilirİBB Meclisi, riskli konutların dönüşümü için İmamoğlu'na yine yetki vermediİBB Meclisi, riskli konutların dönüşümü için İmamoğlu’na yine yetki vermedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.