DOLAR 32,6001 0.38%
EURO 34,8243 0.24%
ALTIN 2.495,530,46
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’li isim intiharlardan iktidarı suçlu bulanlara hakaret etti: Hükümete havlıyorlar
  • Haber Ondan
  • AKP’li isim intiharlardan iktidarı suçlu bulanlara hakaret etti: Hükümete havlıyorlar

AKP’li isim intiharlardan iktidarı suçlu bulanlara hakaret etti: Hükümete havlıyorlar

ABONE OL
Mayıs 2, 2021 17:02
AKP’li isim intiharlardan iktidarı suçlu bulanlara hakaret etti: Hükümete havlıyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik kriz nedeniyle son bir günde 4 kişi intihara sürüklendi. Malatya’nın Battalgazi ilçesinin AKP’li Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş, artan intiharlar nedeniyle iktidarın ekonomi politikalarını eleştirenlere hakaret etti.

“BUNUN ÜZERİNDEN HÜKÜMETE HAVLIYOR…BİR GÜN 100 TL BORÇ VERDİN Mİ?”

İntihar haberleri üzerinden iktidarı eleştirenlere cevaben bir sosyal medya paylaşımında bulunan AKP Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Leyla Keleş, “Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunun çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor! Peki sen durumu yetkililere bildirdin mi önceden? Ya da bir gün 100 TL borç verdin mi? Video paylaşıp vicdanını rahatlamak ne kolay değil mi?” ifadelerini kullandı.

“İNTİHAR EDEN HERKESİN SORUMLUSU İZLENEN EKONOMİ POLİTİKALARIDIR”

AKP’li Keleş’in hakaret içerikli paylaşımına tepki gösteren CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise şunları kaydetti:

* 17 günlük kapanma başlayalı, bir kaç kişinin özellikle esnafın intihar ettiğini duyuyoruz. Çünkü hiç bir destek verilmiyor, yoksulluk nedeni ile, işsizlik nedeni ile, borçları nedeni ile intihar eden herkesin sorumlusu izlenen ekonomi politikalarıdır. Bu konuda tepki göstermek iktidara yüklenmek vicdanlı her komşunun ve her kişinin en doğal hakkıdır elbette.

* Bir belediye meclis üyesinin ağza alınmayacak bu tarz ifadeleri insani hiç bir durumla bağdaşmaz, maalesef iktidarın meclis üyeleri de, belediye başkanları da iyice pusulayı şaşırdılar, tüm bu yaptıklarını halk yakından takip ediyor ve ilk seçimde bu halk pusulayı şaşıranlara gerekli dersi verecektir.

İlginizi Çekebilirİzmir'de bir kahvehane esnafı daha intihar ettiİzmir’de bir kahvehane esnafı daha intihar ettiİlginizi Çekebilir“Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” yazan esnaf intihar etti“Kaç gündür siftah etmeden dükkan kapatıyorum” yazan esnaf intihar etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.