DOLAR 32,5620 0.04%
EURO 35,0560 0.53%
ALTIN 2.428,970,25
BITCOIN 2091474-3,89%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP’li başkan kongreden sonra corona oldu
  • Haber Ondan
  • AKP’li başkan kongreden sonra corona oldu

AKP’li başkan kongreden sonra corona oldu

ABONE OL
Şubat 13, 2021 01:02
AKP’li başkan kongreden sonra corona oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorum kent merkezinde bir otelde 8 Şubat günü yapılan AKP Çorum Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Meryem Demir, tekrar kadın kolları başkanı seçildi.

COVID-19 testi pozitif çıkan Meryem Demir’in 10 gün süreyle evinde karantina altında kalacağı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce yapılan kongrelere videokonferans sistemiyle bağlanıp artan corona virüsü vaka sayılarına rağmen kongre salonlarını dolduran partililere teşekkür etmişti.

ERDOĞAN’A “ALLAH ÇOCUKLARIMIN ÖMRÜNDEN ALSIN SİZE VERSİN” DEMİŞTİ

Demir, geçen yıl Mayıs ayında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı 137. Genişletilmiş İl Başkanları video konferans toplantısına Çorum’dan katılmış ve “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” ifadeleriyle çok konuşulmuştu.

İlginizi ÇekebilirDSÖ: Corona raporu bize virüsün kökenini anlamak için önemli bilgiler verecekDSÖ: Corona raporu bize virüsün kökenini anlamak için önemli bilgiler verecekİlginizi ÇekebilirGüncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 12 Şubat corona tablosuGüncel vaka ve vefat sayısı açıklandı! İşte 12 Şubat corona tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.