DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN 2.277,260,00
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Yavuz yardım paylaşımı nedeniyle ifade verdi
  • Haber Ondan
  • Ahmet Yavuz yardım paylaşımı nedeniyle ifade verdi

Ahmet Yavuz yardım paylaşımı nedeniyle ifade verdi

ABONE OL
Ocak 14, 2021 03:07
Ahmet Yavuz yardım paylaşımı nedeniyle ifade verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek, Türkiye’de corona virüsü vakalarının görülmeye başlandığı Mart ayında, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım nedeniyle Emniyet’te ifade verdi.

Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu tweetini de paylaşarak, “Covid-19 salgınının o azılı günlerinde attığım bu yardım twitinden dolayı ifade vereceğim hiç aklıma gelmezdi. Bir yaşıma daha girdim!” ifadelerini kullandı.

Emekli Tümgeneral Yavuz, ifade vermesine konu olan 22 Mart 2020’deki paylaşımında ise, “Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin yardıma ihtiyacı olduğunu öğrendim. Sağlık çalışanlarına belki katkı vermek istersiniz diye düşündüm” ifadelerine yer vermişti.

FETÖ KUMPASI MAĞDURU

Emekli tümgeneral Ahmet Yavuz, Fethullahçı Terör Örgütü, FETÖ’nün Balyoz kumpası nedeniyle 18 yıl cezaya çarptırılıp haksız yere 3.5 yıl cezaevinde yatmıştı.

İlginizi ÇekebilirCorona salgını aile içi şiddetti arttırdıCorona salgını aile içi şiddetti arttırdıİlginizi ÇekebilirSinovac'tan corona virüsü aşısıyla ilgili açıklama: Bizim için yeterliSinovac’tan corona virüsü aşısıyla ilgili açıklama: Bizim için yeterli

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.