DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Davutoğlu’ndan valiliğe İkizdere tepkisi: Utancınızı yasaklarla saklayamazsınız
  • Haber Ondan
  • Ahmet Davutoğlu’ndan valiliğe İkizdere tepkisi: Utancınızı yasaklarla saklayamazsınız

Ahmet Davutoğlu’ndan valiliğe İkizdere tepkisi: Utancınızı yasaklarla saklayamazsınız

ABONE OL
Mayıs 8, 2021 05:32
Ahmet Davutoğlu’ndan valiliğe İkizdere tepkisi: Utancınızı yasaklarla saklayamazsınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cengiz İnşaat tarafından Rize’nin İkizdere ilçesine yapılmak istenen taş ocağına yöre halkının yanı sıra siyasi partiler, çevre dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarından art arda tepkiler geliyor. Gelecek Partisi de bölgeye bir heyet gönderme hazırlığındayken valilik engeliyle karşılaştı.

VALİLİK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI GEREKÇE GÖSTERDİ

Gelecek Partisi, ‘doğa ve çevre katliamı yapıldığına ilişkin’ iddialara yönelik parti yetkililerinden oluşan bir heyeti bölgeye gönderme talebini yazılı olarak Rize Valiliği’ne gönderdi. Valilik ise talebe ‘sokağa çıkma yasağı’nı gerekçe göstererek olumsuz yanıt verdi.

“UTANCINIZI YASAKLARLA SAKLAYAMAZSINIZ”

Sosyal medya üzerinden valiliğin kendilerine verdiği cevabı paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Rize İkizdere’de doğa ve çevre katliamı yapmaya izin var! Yaşananları yerinde görüp inceleme yapmak isteyen parti yöneticilerimize izin yok! Utancınızı yasaklarla saklayamazsınız! Yasak biter bitmez Gelecek Partisi olarak haklı davalarında hemşehrilerimizin yanında olacağız!” dedi.

İlginizi ÇekebilirSaadet Partili vekil: Bütün siyasi partiler İkizdere için bir araya gelmeliSaadet Partili vekil: Bütün siyasi partiler İkizdere için bir araya gelmeli

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.