DOLAR 32,5038 -0.14%
EURO 34,9589 0.28%
ALTIN 2.435,970,55
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ahmet Davutoğlu video yayınlayıp Erdoğan’a seslendi: Hodri meydan!
  • Haber Ondan
  • Ahmet Davutoğlu video yayınlayıp Erdoğan’a seslendi: Hodri meydan!

Ahmet Davutoğlu video yayınlayıp Erdoğan’a seslendi: Hodri meydan!

ABONE OL
Mayıs 17, 2021 01:55
Ahmet Davutoğlu video yayınlayıp Erdoğan’a seslendi: Hodri meydan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Hodri meydan” diyerek yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendiği görüntülerden kesitler paylaştı.

“YÜZÜME BAKARAK BUNU SÖYLEYEMEZ”

Bir gazetecinin, “Sayın Cumhurbaşkanı, ‘Ali Babacan ve Davutoğlu için hainler, ikisi de içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmak istiyorlar’ dedi” sözlerine de videoda yer veren Davutoğlu, şunları söyledi;

*Sayın Cumhurbaşkanı karşıma geçsin ve gözümün içine baka baka beni ihanetle suçlasın, vereceğim cevabı bütün Türkiye ve bütün dünya izler. Bunu yapamaz Sayın Erdoğan.

*Benim gözümün içine baka baka bunları söyleyemeyeceği için, çünkü samimiyetimi de bilir, kararlılığımı da bilir, ilkeselliğimi de bilir. Gazeteci üzerinden benimle konuşuyor.

*Gözümün içine baka baka ‘Sen benim arkamdan bir ayak oyunlarına giriştin, gözümün içine baka baka ‘Davaya zarar verdin’ desin alacağı cevabı herkes görür. Benim yüzüme bakarak bunu söyleyemez.

İlginizi ÇekebilirDavutoğlu'ndan iktidara 'pazartesi' tepkisiDavutoğlu’ndan iktidara ‘pazartesi’ tepkisiİlginizi ÇekebilirAhmet Davutoğlu: Devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemezAhmet Davutoğlu: Devlet yönetimi karanlık dehlizlerde yürütülemez

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.