DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adnan Oktar Davası’nda ev hapsindeki sanığa tekrar tutuklama kararı
  • Haber Ondan
  • Adnan Oktar Davası’nda ev hapsindeki sanığa tekrar tutuklama kararı

Adnan Oktar Davası’nda ev hapsindeki sanığa tekrar tutuklama kararı

ABONE OL
Ağustos 26, 2020 10:13
Adnan Oktar Davası’nda ev hapsindeki sanığa tekrar tutuklama kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik görülen davada yeni gelişme… İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesinde görülen duruşmada adli ev hapsinde adli kontrol tedbiri uygulanan sanık Osman Süer hakkında tekrar tutuklama kararı çıkarıldı.

Mahkeme çıkardığı tutuklama kararında, müştekilerin ve etkin pişman olduğu iddia edilen sanıkların tutarlı ve ısrarlı bir şekilde beyanlarını dikkate aldığını ifade etti.

Sanık Ozan Süer’in cep telefona ait inceleme raporlarına da yer verilen kararda suç örgütünün yönetiminde olan internet siteleri, blog sayfaları, A9 TV ve diğer internet sayfalarına ait yönetici giriş panel, kullanıcı isim ve parolalarının kayıtlı olduğu not belgelerinden bulunduğunun belirtildiği vurgulandı.

Mahkeme sanık hakkında adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağını değerlendirerek Süer’in tekrar tutuklanmasına karar verdi. (DHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.