DOLAR 32,3801 0.18%
EURO 35,0260 -0.2%
ALTIN 2.324,520,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
  • Haber Ondan
  • Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

ABONE OL
Mayıs 2, 2021 04:59
Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Yıldırım Harekatı’nda şehit olan 3 yıllık Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın acı haberi, Kütahya’nın Emet ilçesinde oturan annesi Havva Asan ve yakınlarına ulaştı.

Anne Asan, oğlunun şehit olduğu haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Şehit Asan’ın evi ve sokağına itfaiye ekiplerince Türk bayrakları asıldı.

Bir süre önce vefat eden baba Ömer ile Havva Asan çiftinin 5 çocuğundan biri olduğu öğrenilen şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın bugün uçakla Kütahya Zafer Havaalanına getirilerek, Emet ilçesinde öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yayınladığı başsağlığı mesajında “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerine yer verdi.

İlginizi ÇekebilirŞehit Müslüm Toprak son yolculuğuna uğurlandıŞehit Müslüm Toprak son yolculuğuna uğurlandıİlginizi ÇekebilirŞehit düşen askerin son sözleri yürekleri dağladıŞehit düşen askerin son sözleri yürekleri dağladı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.