DOLAR 32,3912 0.21%
EURO 35,0896 -0.03%
ALTIN 2.325,370,27
BITCOIN 2280357-0,35%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Ablam gözümün önünde öldü, hiçbir şey yapamadım’
  • Haber Ondan
  • ‘Ablam gözümün önünde öldü, hiçbir şey yapamadım’

‘Ablam gözümün önünde öldü, hiçbir şey yapamadım’

ABONE OL
Ocak 5, 2021 14:20
‘Ablam gözümün önünde öldü, hiçbir şey yapamadım’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Mamak ilçesinde ikamet eden 3 çocuk annesi Sevgi Tekin (32), gece yarısı evine gelen ve zorla camı kırarak içeriye giren eski sevgilisi Gökhan A. (26) tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

“BİR CİNAYET YERİNE BEŞ CİNAYET ÇIKAR”

Tekin’in naaşı, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak defnedilmek üzere Konya’ya götürüldü. Yaşanan dehşet anlarına birebir şahit olan Tekin’in kız kardeşi Figen K., korku dolu anları şöyle anlattı:

“Annemle ben yatak odasında uyuyorduk. Daha doğrusu ben uyumuyordum, telefonla uğraşıyordum. Kız kardeşim, ablam, ablamın kızı mutfaktaydılar. Ablamın çığlığını duydum, ‘Figen yetiş, polisi ara’ diye. Elimizden telefonları aldı ve ‘Burada bir cinayet yerine beş cinayet çıkar, bütün suçu üstleniyorum’ dedi.”

Foto: İHA / Camı kırıp eve giren Gökhan A. Sevgi Tekin’i silahla vurup öldürdü.

“GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ABLAM ÖLDÜ”

Ablasının gözünün önünde katledildiğini söyleyen Figen K, “Gözümün önünde ablam öldü, hem de haksız ve suçsuz yere. Adam şizofren hastası olmuş, benden bile kıskanıyordu ablamı. Gözümün önünde öldü, hiçbir şey yapamadım” diye konuştu.

“Ablam Özgecan Aslan ve Münevver Karabulut gibi oldu” diyen Figen K., bu tür olayların tekrarlanmaması için zanlıların en ağır cezayı alması gerektiğini söyledi. (İHA)

İlginizi ÇekebilirCamı kırıp eve girdi, eski sevgilisini öldürdüCamı kırıp eve girdi, eski sevgilisini öldürdü İlginizi ÇekebilirKatilin bahanesi! Sevgiliydik...Katilin bahanesi! Sevgiliydik…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.