DOLAR 32,5435 0.12%
EURO 35,0096 -0.1%
ALTIN 2.439,320,14
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

5 yıl önce ‘staja gidiyorum’ diye evden ayrılan genç kız hâlâ kayıp
  • Haber Ondan
  • 5 yıl önce ‘staja gidiyorum’ diye evden ayrılan genç kız hâlâ kayıp

5 yıl önce ‘staja gidiyorum’ diye evden ayrılan genç kız hâlâ kayıp

ABONE OL
Temmuz 23, 2020 08:40
5 yıl önce ‘staja gidiyorum’ diye evden ayrılan genç kız hâlâ kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenler’de yaşayan lise son sınıf öğrencisi olan Yeliz Güner, 28 Temmuz 2015′ staj yaptığı Beyazıt’taki kuyumcu dükkanına gitmek için evinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Aradan geçen 5 yıla rağmen kızlarından hiç bir haber alamayan acılı aile, kızlarının bir an önce bulunması için yardım talep etti. Güner’in annesi ise kısa bir süre önce rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan ve kanser olduğu öğrenilen anne, kızından gelecek müjdeli haberi bekliyor.

“KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Kızının birileri tarafından kaçırıldığını düşündüklerini söyleyen baba Murat Güner, yaptığı açıklamada, “Kızım 28 Temmuz 2015’te kayboldu. ‘Staja çıkıyorum’ diye evden ayrıldı, bir daha haber alamadık. Kaçırıldığını ve tehdit edildiğini düşünüyoruz. Bizim bildiğimiz bir sorunu yoktu. Evde de bir sorun yaşamadık kendisiyle. Ben bu zamana kadar kendisine bir türlü ulaşamadım, o yüzden devlet büyüklerinden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

Abla Kader Güner ise, “Kaybolduğu gün annem onu sabah işe gidiyor diye uğurladı. Normalde saat 17.00-18.00’de dönmesi lazımdı. Dönmeyince annem meraklanıyor ve telefonunu arıyor ulaşılamıyor. Sonra kayboldu zaten, o zamandan beri de haber alamıyoruz” dedi. (İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.