DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

40 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari Çanakkale’de yakalandı
  • Haber Ondan
  • 40 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari Çanakkale’de yakalandı

40 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari Çanakkale’de yakalandı

ABONE OL
Aralık 29, 2020 01:47
40 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari Çanakkale’de yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin takibi sonucu Aydın cezaevinden firar eden ve hakkında 40 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’, ‘hırsızlık’, ‘resmi belgede sahtecilik’, ‘yaralama’ ve ‘gasp’ suçlarından aranan K.Ç.’nin kentte olduğunu belirledi.

Polisin yaptığı takibin ardından şüphelinin bir takside olduğu tespit edildi. Polisin düzenlediği operasyonla  K.Ç. olduğu taksi durduruldu.

Takside K.Ç. ile birlikte Ç.Ç., M.Ö., C.F.T. ve A.T.P. de yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilere ait araçta yapılan aramada ise, 150 gram sentetik kannabinoid maddesi, ruhsatsız tabanca ve 6 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 2’si ise serbest kaldı. DHA

İlginizi ÇekebilirFransa'da corona alarmı! 3'üncü karantina gündemdeFransa’da corona alarmı! 3’üncü karantina gündemde

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.