DOLAR 32,3444 0.25%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,931,35
BITCOIN 22910033,30%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

3 sağlık çalışanı daha corona sebebiyle hayatını kaybetti
  • Haber Ondan
  • 3 sağlık çalışanı daha corona sebebiyle hayatını kaybetti

3 sağlık çalışanı daha corona sebebiyle hayatını kaybetti

ABONE OL
Aralık 18, 2020 00:57
3 sağlık çalışanı daha corona sebebiyle hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’de iş yeri hekimi olarak çalışan Dr. Cesur Ayaslan, Kayseri Diş Hekimleri Odası eski başkanı Dt. Mustafa Kütahneci ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Radyoloji Kliniği’nde çalışan radyoloji teknisyeni Mete Baltacı corona virüsü sebebiyle hayatını kaybetti.

Acı haberi sosyal medyadan duyuran Türk Tabipleri Birliği (TTB), sağlıkçıların ailelerine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diledi.

TTB’nin paylaşımlarında şu ifadeler kullanıldı:

* Denizli’de işyeri hekimi olarak çalışan Dr. Cesur AYASLAN’ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

* Kayseri Diş Hekimleri Odası eski başkanı Dt. Mustafa KÜTAHNECİ’yi COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

* Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Radyoloji Kliniği’nde çalışan radyoloji teknisyeni Mete BALTACI’yı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

İlginizi ÇekebilirGüncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 17 Aralık tablosuGüncel corona virüsü verileri açıklandı! İşte 17 Aralık tablosu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.