DOLAR 32,4795 -0.2%
EURO 34,9640 0.35%
ALTIN 2.436,510,57
BITCOIN 20989420,48%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

1,5 aylık eşini öldüren zanlıdan kan donduran ifade
  • Haber Ondan
  • 1,5 aylık eşini öldüren zanlıdan kan donduran ifade

1,5 aylık eşini öldüren zanlıdan kan donduran ifade

ABONE OL
Nisan 25, 2021 16:14
1,5 aylık eşini öldüren zanlıdan kan donduran ifade
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün saat 23.30 sularında Bahçelievler Mahallesi Yeşilöz Caddesi’nde yaşandı. Her ikisi de ikinci evliliğini yapan M.D. ile Koçer D. arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

BIÇAKLADI EVİ ATEŞE VERDİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.D.,  Koçer D.’yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ardından önce evi, daha sonra ise 06 AR 7352 plakalı otomobilini ateşe verdi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Yangını gören çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler otomobilde çıkan yangını kısa sürede söndürdü. Bu sırada ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen M.D., eşi Koçer D.’nin yanan evde kaldığını söyledi.

Yangının söndürülmesinin ardından eve giren ekipler, Koçer D.’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, Koçer D.’nin bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cenazesi, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı M.D. ise sorgusunda cinayeti itiraf etti.

ŞOKE EDEN SÖZLER

Emniyette susma hakkını kullanan M.D., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. M.D. gazetecilerin “Cinayeti neden işlediniz?” sorusu üzerine, “Eğer kadın cinayeti yazıyorsanız. ‘Pislik temizleme’ yazın. Bunu yazmazlarsa öldürürüm” dedi. Koçer D.’nin cenazesinin otopsi işlemlerinin sürdüğü belirtildi. DHA

İlginizi ÇekebilirBir kadın cinayeti dahaBir kadın cinayeti dahaİlginizi ÇekebilirTartıştığı kardeşini bıçaklayarak öldürdüTartıştığı kardeşini bıçaklayarak öldürdü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.